om os

SŒURS betyder søstre på fransk - og udtales [sør]. SŒURS er etableret i 2022 af Simone og Nicoline, som er født og opvokset i den nordsjællandske kystby, Gilleleje. 

Hos SŒURS går vi ind for slow fashion, med fokus på klassiske og tidsløse styles i god kvalitet, som holder sæson efter sæson. Vi mener, at slow fashion er en mere bæredygtig måde at omfavne moden - og ønsker at tilbyde vores kunder et univers, hvor kerneværdien er kvalitetsbaseret fremfor tidsbaseret, og hvor der er fokus på de gode, rene og miljøvenlige valg. 

Fast fashion og hurtigt skiftende trends er ofte forbundet med overproduktion og et stressfuldt arbejdsmiljø. Vi tror på at det er vigtigt at være bevidst om de processer og ressourcer der kræves for at fremstille tøj, sko og smykker - og i sidste ende efterlade et lettere aftryk for de kommende generationer og vores planet. 

Hos SŒURS samarbejder vi som udgangspunkt med danske og udenlandske brands, som alle deler samme værdier omkring gode materialer og produktionsforhold, og som alle gør sig umage med at skabe meningsfulde og tidsløse designs - som holder hele livet. I vores butik og webshop finder du derfor håndplukkede styles, som alle er personlige favoritter udvalgt af os - og som vi mener, fortjener at blive i garderoben i mere end én sæson.

Vi håber, at du kan lide vores univers - og står altid klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål ♥

- Simone & Nicoline