fragt & retur

  Fragt og levering
  Hos SŒURS pakker vi din ordre så hurtigt, vi kan - og du kan forvente en leveringstid på 1-3 hverdage. Bemærk! Til ikke-brofaste øer skal du forvente længere leveringstid. 

  Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre over 1000 kr. i Danmark. Vi sender fragtfrit med GLS, hvor du kan afhente din pakke i nærmeste pakkeshop. Handler du for under 1000 kr., kan du tilkøbe fragt for 50 kr. til pakkeshop og 70 kr. med hjemmelevering.  

  Afhentning
  Det er altid muligt at vælge afhentning under betalingen, og hente din bestilling i vores butik i Gilleleje, i butikkens åbningstider. Vi sender en e-mail eller SMS, når din bestilling er pakket og klar til afhentning. Du kan læse mere om butikken og vores åbningstider her.

  Indpakning
  Vi pakker med glæde din gave fint ind, skriv blot dette i kommentarfeltet ved din bestilling - eller send os en mail.

  Retur
  Du har altid 14 dages fuld returret, når du handler hos SŒURS. Ønsker du at returnere din vare(r), skal du være opmærksom på, at du selv står for at betale for omkostningerne forbundet hertil. Du har dog mulighed for at købe et returlabel igennem os til 60 kr., som vil blive fratrukket beløbet, vi refunderer. Returlabel vil blive sendt på mail - og det kræver, at du kan udskrive det. Hvis du ønsker at returnere, bedes du sende os en mail - så står vi klar til at hjælpe.

  Har du spørgsmål til din bestilling, ordrestatus eller andet - er du altid velkommen til at kontakte os på info@soeurs.dk