besøg vores butik i hjertet af Gilleleje

I 2022 åbnede vi vores lille hjertebarn, Sœurs. Et tøj- og livsstilsunivers, med fokus på bæredygtighed, hvor du finder et stort udvalg af tøj, sko, accessories og livsstil fra kendte danske og udenlandske brands, som vi personligt elsker. Herunder Aiayu, Skall Studio, American Vintage, FRAMA, Lea Hoyer, SEA New York, Wabi Sabi Nordic - og mange andre fine brands. 

I 2023 har vi udvidet vores univers, med børnetøj- og sko til børn i alderen 0-10 år - med samme fokus og kærlighed, til de danske og udenlandske brands, som vi personligt holder af. Her vil du finde håndplukkede favoritter, som vi mener bringer glæde i børnenes garderobe - i form af holdbarhed, tidsløshed - og nok vigtigst af alt; rene kvaliteter, der er rart at have på for baby og børn. Vi har et stort udvalg af bl.a. Serendipity, Petit Bateau, Lalaby, Angulus, Skall Musling - og mange andre brands. 

Du er mere end velkommen til at kigge forbi vores butik - hvor vi altid står klar til at hjælpe dig. Her kan du altid prøve, se og købe både de varer du ser online, men også mange flere fine og håndplukkede varer. Har du spørgsmål vedr. vores butik eller varer, kan du altid skrive os på info@soeurs.dk - eller ringe til os.

 • Sœurs

  Vesterbrogade 17A

  3250 Gilleleje

  Tlf. 91 17 71 30


  Man-fre: 10-17.30

  Lørdag: 10-15

  Søn- og helligdage: 11-14